Tuesday, April 2, 2013

Is Slovenia the Next Cyprus?



A “reserve” Bankstering charter is a license to counterfeit, literally a licence to continually and parasitically systematically rob from the worth of every worker’s dollar and to enslave-rent that stolen, fraudulent, false-good back to them. You are either with Our Constitution or you are with The Terrorists! Those banks? American banks are ran by the same thieves. Do yourself a favor and pull out everything not needed in any bank in any place in the world.
April 2 (Bloomberg) -- On today's "Single Best Chart," Scarlet Fu looks at the likelihood of another Cyprus type crisis in Slovenia. She speaks on Bloomberg Television's "Bloomberg Surveillance." (Source: Bloomberg)

4 comments:

  1. amu vam jebem slovenci lijena bagro.

    ReplyDelete
  2. E, pa ako se zoveš Janez Stanovnik, onda možeš i to! ;-) Lijep pozdrav u Bosnu!

    ReplyDelete
  3. Govnari, dok su krali od nas dobro su zivjeli, sad kad treba da rade ne ide. Mamu im jebem.

    ReplyDelete
  4. Da, se popolnoma strinjam s tvojim mnenjem in podpiram vse Bosance, ki so jih vrli in nadvse odlični slovenski tajkunski managerji in direktorji oškodovali na tak ali drugačen način!! Večina teh managerjev je namreč v svojem delovanju in razmišljanju bistveno bolj "balkanskih", kot pa so tisti pravi Balkanci! Vse to pa je posledica mešanja bolestne mentalitete iz časov ranjke socialistično-UDB-ovske Jugoslavije in novo prevzetih najslabših možnih metod in lastnosti kapitalističnega sistema, kar se je najbolj intenzivno dogajalo že v 90-ih letih prejšnjega stoletja, posledice pa se najbolj kažejo prav danes.

    ReplyDelete